Over ons

Het ontstaan

Van Meer Trading is in 2005 ontstaan vanuit de interesse in de landbouwmechanisatie. Met name specifiek vanuit de vraag hoe de bodem onder de juiste omstandigheden te bewerken met het juiste werktuig zonder vast te blijven zitten in traditionele denkwijzen.

Vanuit ons eigen akkerbouwbedrijf zijn we gaan werken met de landbouwmachines van SMS en van daaruit is het idee ontstaan om deze ook aan collega agrariërs aan te bieden. Voordeel bij deze insteek is de eigen ervaring in de grondbewerking en zaaitechniek en het meedenken met de klant over de juiste machine voor de specifieke omstandigheden van de klant

Johan van Meer

Missie van van Meer Trading is om buiten de traditionele paden te bewegen, kijken naar oplossingen en meedenken met de boeren. Vanuit kennis en kunde gecombineerd met jarenlange ervaring, kunnen wij de beste oplossingen geven. Onze missie is dan ook “meedenken”.

Contact persoon

Nog steeds heeft Johan van Meer naast “Van Meer Trading” het eigen akkerbouwbedrijf waar diverse machines ingezet worden. Neem gerust contact met ons op, we geven u graag een advies over onze SMS machines.

Vul het contact formulier in en we nemen zsm contact met u op.

overons4

Johan van Meer

Managing Director